Hieronder vindt u de meestgestelde vragen.

Hebben jullie ook een winkel?

Ja, de éérste authentieke Amerikaanse bakkerij in België is een feit geworden! Naast onze webshop kun je nu ook sinds maart 2020 terecht in onze winkel in Berchem (Antwerpen).

Hier kan je terecht voor een greep uit ons assortiment van heerlijke desserten. Geen hele taart nodig? Geen probleem! Onze desserten zoals Layer cakes, Bundt cakes, Loaf cakes, cupcakes kan je in de winkel per slice/stuk verkrijgen. 

Ter plekke eten is tijdelijk niet mogelijk wegens Covid-19.

Hoe lang blijven de cupcakes en cakes vers?

Wij raden je aan om van de cupcakes en cakes meteen te genieten. Als je niet van plan bent om ze direct op te eten dan kan je ze maximaal 2 à 3 dagen in een goed afgesloten doos te bewaren op kamertemperatuur.

Moet ik mijn cupcakes of cakes in de koelkast bewaren?

Neen, want dat zal ervoor zorgen dat deze uitdrogen. Wij bakken altijd vers en in kleine hoeveelheden met de natuurlijke ingrediënten zonder enige kunstmatige smaakstoffen, bewaarmiddelen of toevoegingen en daarom zouden deze de dag zelf of binnen 2 à 3 dagen ten laatste moeten worden geconsumeerd.

Kan ik Happy Birthday laten schrijven op mijn cake?

Ja, op al onze Layer Cakes kan je een gepersonaliseerde boodschap laten schrijven. De gewenste boodschap kan je ingeven tijdens het bestelproces.

Kan ik ook cakes verkrijgen met mijn bedrijfsnaam/logo?

Bij The Swirl Bakery kan je op onze cupcakes een logo laten zetten bij een afname van minstens 48 stuks. De prijs voor een logo is 0,50€ per stuk. Wij vragen deze minstens 7 dagen op voorhand te bestellen via mail naar hello@theswirlbakery.be

Hoelang van tevoren moet ik bestellen?

Als je vandaag voor middernacht bestelt, kan je ten vroegste overmorgen je bestelling verwachten. 

Tijdens het bestelproces kun je de gewenste leveringsdatum kiezen. De aantal bestellingen per dag zijn beperkt. Hoe eerder je een bestelling plaatst, hoe meer kans er is om te kiezen voor een gewenste dag. Voor grote bestellingen is het raadzaam om ruim op voorhand de bestelling te plaatsen.

Voor bruidstaarten dien je minstens 2 weken op voorhand je bestelling te plaatsen op onze website. Pas na betaling van het voorschot én na onze bevestiging van de beschikbaarheid van de dag die je hebt gekozen is uw bestelling definitief.

Op welke dagen van de week wordt er geleverd en wat zijn de leveringstijden?

Wij bezorgen 5 dagen per week van woensdag tem zondag, doorgaans wordt er geleverd tussen 10u tot 19u.

Kan ik vragen om mijn bestelling op een specifiek uur te laten leveren?

Nee, de chauffeur levert aan de hand van de route die op die dag wordt gemaakt. We raden je aan om ervoor te kiezen jouw bestelling een dag op voorhand te laten leveren indien je deze nodig hebt op een specifiek uur de volgende dag, zo ben je meteen zeker. 

Aangezien er elke dag vers wordt gebakken, hoef jij je geen zorgen te maken over de versheid van je bestelling.

Waar leveren jullie?

We leveren voorlopig enkel in de volgende gebieden: 2000 Antwerpen, 2018 Antwerpen, 2020 kiel, 2030 luchtbal, 2060 Antwerpen, 2100 Deurne, 2140 Borgerhout, 2170 Merksem, 2180 Ekeren, 2600 Berchem, 2610 Wilrijk, 2660 Hoboken, 2900 schoten, 2930 Brasschaat, 2110 Wijnegem, 2160 Wommelgem, 2150 Borsbeek, 2640 Mortsel, 2650 Edegem, 2630 Aartselaar, 2530 Boechout, 2550 Kontich.

Jouw gemeente staat er niet bij? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons via social media om op de hoogte gehouden te worden wanneer wij in jouw buurt leveren.

Kan ik online bestellen en in de winkel afhalen?

Je kan op de website je bestelling plaatsen en de gewenste afhaaldatum uitkiezen. Jouw bestelling zal vers worden gebakken en voor afhaal klaarstaan in onze winkel in Berchem op het adres: Lodewijk van berckenlaan 119, 2600 Berchem (Antwerpen). 

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Voor de volgende gemeenten leveren wij vanaf 30€ met bezorgkosten van 4,99€ en gratis levering bij bestellingen vanaf 60€: 2000, 2018, 2020, 2060, 2100, 2140, 2600, 2610, 2660, 2110, 2160, 2150, 2640, 2650

Voor de volgende gemeenten leveren wij vanaf 30€ met bezorgkosten van 6,99€ en gratis levering bij bestellingen vanaf 80€: 2030, 2170, 2180, 2900, 2930, 2630, 2530, 2550

Bieden jullie ook een dessertenbuffet aan?

Via de website kan je zelf een selectie maken van desserten naar wens. Uiteraard kunnen wij jou ook helpen om een dessertenbuffet samen te stellen. Indien je presentatiemateriaal nodig hebt voor je bestelde desserten, kan je bij ons materiaal huren voor 25€ naar beschikbaarheid. Dit geldt enkel voor bestellingen vanaf 500€.

Voor het materiaal van The Swirl Bakery vragen wij steeds een waarborg. Deze wordt vermeld op het contract van bruikleen die tussen de klant en The Swirl Bakery is opgemaakt. De klant is verantwoordelijk om het gehuurde materiaal goed te behandelen en onbeschadigd terug te geven. Indien blijkt dat er schade is, zal hiervoor de waarborg worden aangesproken. Het materiaal zal meegeleverd worden met de bestelling. De klant dient het gehuurde materiaal de volgende dag terug te bezorgen in de winkel in Berchem.

Wanneer leveren jullie ook in mijn stad?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website, zo houden wij jou op de hoogte van allerlei nieuwigheden. Houd zeker ook onze Instagram en Facebook pagina in de gaten.

Waar vind ik informatie over de voedselallergenen?

Voor mensen die last hebben van bepaalde voedselallergenen, raden wij aan om steeds bij het product dat je wilt bestellen in de beschrijving te kijken naar welke allergenen erin zitten. Indien je nog vragen hebt, dan kan je ons steeds contacteren via het contactformulier of mailen naar hello@theswirlbakery.be

Welke betaalmethodes biedt The Swirl Bakery aan?

Op onze website kan je betalen met Bancontact, Paypal, Mastercard, Visa en American Express.